Stort set alle ville springe på chancen for at starte en legitim hjem business, så de kunne arbejde i hjemmet og opnå økonomisk frihed. Men ikke alle har hvad det tager for at omdanne en hjem forretningsmulighed til økonomisk succes. Her er ti tips, der vil hjælpe dig med at opnå dine personlige og finansielle mål gennem kører din egen legitim hjem business.

1. Fastgør din start-up midler. Enhver succesrig virksomhedsejer vil fortælle dig, at du skal investere penge i din forretning for at tjene penge. Et hjem virksomhed er ingen undtagelse. Forvent at bruge et maksimum på $5.000 for en legitim hjem forretningsmulighed. Hvis muligheden er lyd, du bør kunne komme tilbage din oprindelige investering i løbet af dage eller uger, men du har brug for den oprindelige investering.

2. få højhastigheds-Internet. Hvis du ikke allerede har DSL eller en bredbåndsforbindelse til internettet, skal du have det installeret. De bedste hjem forretningsmuligheder er Internet-baseret, så du har brug for pålidelig og hurtig internetadgang.

3. find den rigtige lejlighed. Ligesom enhver anden person har du et unikt sæt af styrker og svagheder. Find en legitim hjem business, der trækker på dine styrker. Hvis du ikke er en sælger, for eksempel, stick med et hjem virksomhed, der ikke kræver du at gøre kolde opkald.

4. få støtte. Starte din egen virksomhed kan være et skræmmende perspektiv, så sørg for at du har den support, du behøver. Ser til familiemedlemmer og venner til opmuntring, og ser til firmaet som du affiliate for at give dig en følelse af fællesskab.

5. drage fordel af de tilgængelige ressourcer. Medmindre du er en garvet iværksætter, du sandsynligvis ikke klar over nuancerne i drive en virksomhed. Den hjemmet forretningsmulighed, du vælger, skal have en række ressourcer til rådighed for dig, så tag fordel af dem. Disse ressourcer kan omfatte en back office set-up, daglige eller ugentlige telefonmøder og onlineselvstudier.

6. Indtast på markedsføring. Succes i enhver virksomhed, uanset om en mursten og mørtel butik eller en Internet-baseret forretning, markedsføring. Den nederste linje er, hvis folk ikke ved, om din virksomhed, du vil aldrig vende en fortjeneste. Drage fuld fordel af den marketing værktøjer og rådgivning, du har angivet.

7. angive en wok tidsplan. Den vidunderlige ting ved at være i stand til at arbejde i hjemmet er den fleksibilitet, der kommer med den. Men, indstilling dine egne arbejdstimer betyder ikke, at du ikke behøver at arbejde. Det er nyttigt – især når du starter ud, at planlægge dine arbejdstimer, som om du ville en “fast arbejde.” Ved at gøre dette, vil du sikre dig, at du sætte i gang nødvendigt at gøre din forretning lykkes.

8. Minimer alle distraktioner. Hvis du aldrig har arbejdet fra hjemmet før, er det let at aflede din opmærksomhed fra opgaven ved hånden. Mens du arbejder, lukke dørene til dit hjemmekontor, skrue ned for ringetonen på din hjemmetelefon og løfte ikke at tjekke din personlige e-mail. Glem tøjvask og ærinder, og koncentrere sig om din virksomhed.

9. hold god poster. Det kan ikke synes vigtigt ved, men kommer skat tid, du skal bruge finansielle poster for alle udgifter og indtægter er forbundet med dit hjem forretningsmulighed. Nogle mennesker bruger et regneark, mens andre bruger særlige regnskabs software. Enten måde, holde styr på alt, og holde dine kvitteringer.

10. have det sjovt! At have den viden, som du arbejder mod din økonomisk frihed samtidig være i stand er til at arbejde hjemme i en legitim hjem business utrolig givende. Altid holde dine mål i tankerne, og have det sjovt at skabe en stabil fremtid for dig og din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.