Centra Lån giver dig den bedste chance for at betale undervisning på højere skoler ved dig selv eller uden medunderskriver. De tilbyder lån gratis til mere end 1800 gymnasier i USA. Ansøger om et sådant lån er også nemt og hurtigt.

Centra tilbyder Perkins udsættelse lån, som giver de studerende mulighed for at dække undervisning omkostninger. Det er et af vores bedste college lån. Der er to muligheder for dette program. Den første er udsættelsen, hvorigennem du kan vente, indtil du får et job og begynde at betale for dine udgifter. En anden mulighed er den private forældre lån udsættelse. En privat forælder lån forsinkelse giver dig mulighed for at udskyde betalingen, indtil enten du får ansat eller din første lønseddel.

Hvis du vælger indstillingen Udsættelse, opkræves der renter for den periode, du vælger til udsættelse. Denne rente vil ikke være den samme som den normale rente på studielån satser. Du kan dog ansøge om udsættelse i et ubegrænset antal år. For at spare penge på private college lån, kan du også låne penge gennem uddannelse og public service udsættelse politikker.

For de private mobile lån trods rki, er der to former for tilbagebetaling politik, som du kan vælge imellem. For det første er der en udskudt tilbagebetaling, hvor du tilbagebetaler din gæld over en periode, der varierer fra seks måneder til 15 år. Der er også et subsidieret betalingsprogram, hvor du betaler dit lån ud i et engangsbeløb. Din rente på disse lån er baseret på den føderale regerings subsidierede tilbagebetaling af lån plan.

Afhængigt af hvilket stipendium du modtager, kan du muligvis bruge disse tilbagebetalingsbetingelser til at reducere dine samlede uddannelsesomkostninger. Hvis du f.eks. modtager et stipendium, der betaler for en del af din undervisning og dine gebyrer, kan du bruge denne form for løbetid til at forlænge afdragsperioden mellem din eksamen fra college og begynde at tjene en løn. Federal konsolidering lån er tilgængelige, der giver dig mulighed for at betale et engangsbeløb i stedet for flere. Du kan spare op 15 år på din samlede uddannelse omkostninger ved at gøre dette. Hvis du ikke er i stand til at få et stipendium på grund af dårlig kredit, kan du vælge de alternative tilbagebetalingsbetingelser. Det betyder, at du kan tilbagebetale lånet tidligt, og din kredit historie vil ikke blive påvirket.

Private college lån er tilgængelige fra mange långivere. En mulighed er kreditforeninger, der tilbyder lave renter. Kreditforeninger tilbyder generelt lave renter, fordi mange medlemmer er medlemmer af en organisation. Det er vigtigt at sammenligne renter fra forskellige långivere, så du kan vælge långiver med den laveste sats. Kreditforeninger kan også tilbyde yderligere tjenester som lavere rente, hvis du har et minimumsbeløb for en given periode.