Har du nogensinde spekuleret over, hvis din økonomi ser så god som de burde? Har du en nagende følelse af ubehag, tingene er ikke så fast som de kunne være? Har du for nylig overindulged og forsøger at arbejde off nogle ekstra vægt? Hvis så det er tid til at stoppe, tage en dyb indånding, kigge i spejlet og beslutter at gøre mest muligt ud af din Gud givet finansielle ressourcer. Ikke slå dig selv. Gør positive ændringer kan være så enkel og behagelig som ser dine foretrukne TV-show.
Håb og tro
Signifikant fald i aktiemarkedet har efterladt nogle spekulerer på, om der er stadig håb for deres fremtid og andre beder om en investering mirakel. Med støvet af corporate sammenbrud og svig stadig dvælende i luften, er udfordringen at vide, hvem du kan stole på og hvor du skal placere din tro. Over 400.000 mennesker i USA kalder sig finansielle rådgivere af en slags. Der er ingen mangel på dårlige æbler tilbyder op tærter af dårlig rådgivning. Investering kan være en kompleks aktivitet og en skræmmende opgave hvis tilbage på din egen. Dreje til en rådgiver for råd og vejledning kan være en god idé, men lad ikke din tro være blind. Din rådgiver kun kalde dig, når hun ønsker at sælge dig noget? Alle dine æg få faldt i en kurv af aggressive teknologi lager? Er alle dine investeringer i produkter, der sætter din rådgiver Kommissionen tidsplan foran din bedste interesse? Finder du dine instinkter fortælle dig til, at der skal være en bedre plan? Hvis du hører ordet “Ja!” rungende i dit hoved, som du læser disse spørgsmål, kan det være tid til at få klædt, indkalde til et bestyrelseslokale, gør dit bedste indtryk af Donald Trump og fortælle din rådgiver “Du er fyret!” Sørg for at du har en rådgiver, der bruger en proces og kompensationsstruktur, som giver mulighed for din bedste interesse at blive serveret. Søger professionel betegnelser og opleve. Find ud af hvordan hun kan tjene dine unikke behov. Finde ud af, hvordan han har hjulpet andre som dig. Spørg, hvis hun er betalt af honorarer eller provisioner. Sørg for, at din risikovillighed og finansielle mål er forstået. Har en skriftlig handlingsplan, koordinerer dine samlede finanssituation. Gå til en specialist, ikke en generalist. Tage de nødvendige skridt til at sikre dine penge er i gode hænder.
Desperate Housewives
“Tom tog sig af alt. Jeg ved ikke, hvad de skal gøre nu, hvor han er gået.” Jeg kunne se frygt i Marshas øjne, da jeg mødte hende første gang. Hendes mand havde for nylig gået bort, og hun var følelse overvældet med skulle beskæftige sig med en lang liste over problemer, hun ikke havde haft til ansigt før. En byge af papirarbejde fra advokater, revisorer og finansielle institutioner gør hendes hoved spin. Tillidsfuld en ægtefælle eller en ven til at tage sig af finanserne kan bringe en følelse af lettelse. Men hvis du ikke er op til hastighed med grundlæggende i din finansielle anliggender, du kan stå i en stikken på et afgørende tidspunkt. Død, skilsmisse og nødsituationer bringe ofte behov for pludselig finansielle introspektion. Du behøver ikke at få en grad i økonomi, men gøre tid til at uddanne dig selv om husstandens aktiver og passiver. Vide, hvor kopier af vigtige dokumenter som testamenter, trusts, fuldmagter og forsikringer er placeret. Identificere vigtige kontaktoplysninger for skat klargørere, finansielle rådgivere, advokater og arbejdsgiver gavne afdelinger. Vide, hvor dine finansielle dokumenter opbevares og gennemgå dem mindst en gang årligt. At tage et lynkursus i økonomistyring under en stressende situation er ikke et godt tidspunkt at lære om forskellen mellem en 401 (k) og en IRA. Simple skridt kan nu spare dig hjertesorg i fremtiden og hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger i vanskelige tider.
Budget fare
Har du kiggede i dit checkhæfte i slutningen af måneden og spekulerede på, hvor de manglende cifre gik? Har du åbnet dit kreditkort regningen og fandt ud af? Der er aldrig mangel på veje eller grunde til at bruge penge. Familiens behov kan presning, husholdningsapparater bryde ubelejligt og din forældede outfit passer ikke som det skal. Men før de går på en udgifter vanvid tage et øjeblik at se før du spring. Specificere din husholdningernes udgifter. Spørg dig selv om hvad du er ved at købe er et behov eller en ønsker. Blot bruge et budget til at få kontrol over retningen af din cash flow før det går ud af døren. Betal dig selv først med systematisk opsparing til personlig eller pensionering regnskaber. Oprette en belønningssystem til at forkæle dig selv, når du har fast til din plan. Gør et budget er ikke sexet, men det vil have en dramatisk, bemyndigelse effekt på dit liv.
Extreme Makeover: Home Finance udgave
Mange mennesker har et arkivskab, der er polstret, finansielle dokumenter i uorden og en fuld af regninger venter på at blive betalt skrivebordsskuffe. Alle dette rod kan føre dig til at tilbringe tid fantasizing om næste års rodkanalen at undgå overfor virksomhedens filer. At vide, hvorfor du skal holde finansielle dokumenter vil gå langt i at vide, hvad de skal holde. Selvangivelser giver en god finansiel historie men de også bære med dem en biroller af papir stier. Du kan kassere skat-relaterede dokumenter efter 7 år da IRS har tre år til at udfordre oplysninger om din tilbagevenden og 6 år til at revidere hvis du har underrapporteret indkomst. Men hvis du har begået svig, holde arkivskab fyld-den IRS kan udfordre dit afkast når som helst. Hvis du modtager en årsopgørelse fra din investeringsselskab, der opsummerer det foregående års aktivitet, er du velkommen til at smide ud månedlig/kvartalsvis erklæringer. Holde handel bekræftelser for syv år efter rapportering af salg af et værdipapir på din selvangivelse. Holde bank og kreditkort udsagn, der kan være nødvendigt at sikkerhedskopiere din selvangivelse. Holde fast i opgørelser for store indkøb som smykker eller større apparater i tilfælde af en forsikring eller garanti påstand. Købe en scanner til at scanne vigtige finansielle dokumenter. Gøre flere backup kopier af dine elektroniske registreringer og holde dem i en sikker, let tilgængelig beliggenhed. Strømlining din finansielle poster vil give en følelse af indre ro og en ægte makeover i dit hjem.
One Life to Live
Ikke alle har den samme mængde penge til at investere, men vi får alle de samme 24 timer hver dag. Hvordan vi investerer dette værdifulde aktiv vil have en betydelig indvirkning på vores liv, vores fremtid og dem vi elsker. Brug tid til din fordel. Begynde at gemme tidligt og ofte. Drage fordel af magten af renters rente. Tag tid at lære dine børn kerneværdier om penge-ligegyldigt hvad deres alder. Der er afsat tid ugentlige, månedlige og årlige til udgiftssporing, organisere finanser og evaluere dine fremskridt. Endelig, lad ikke udøvelse af rigdom forringer du investere i værdifulde relationer med mennesker, der betyder mest for dig. Du har et liv at leve-tilbringe det klogt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.