Gør brug af internettet. Ringe til et par lokale printere til skøn og kigge over på internettet for de bedste tilbud findes. Normalt kan de bedste tilbud opnås fra mindre udviklede lande, hvor industrielle plads og arbejdskraft er billigere.
Planlægger videre. Det er ofte vanskeligt, men at sætte lidt gang i det kan spare dig big bucks. Rush udskrivning kan tilføje 25% til 100% på afgifterne. Overveje leverancen. Der er tilfælde hvor shipping omkostninger overstiger de omkostninger til udskrivning. Det er bedre at give printere, der er fra langt væk en chance for at sende din ordre så økonomisk som muligt.
Tal med din printer. Nogle printere specialiserer sig i papirtyper, størrelser og farver. Stille dem spørgsmål, der vil spare dig penge.
Spørg om det udstyr, de bruger. De binder, eller har de binde udskriftsjob andetsteds? Hvis de stadig sender det ud, er chancer fremgangen kan tage længere tid. Udskrivning på én eller to farve udskriftsjob på store fire farve tryk vil koste mere. Dit valg vil være at finde en ældre og mindre tryk.
Gøre brug af industri standard softwareprogrammer. Mange printere kun acceptere visse formater. Hvis dine materialer ikke er det korrekte format, de skal være redone og sandsynligvis koste dig mere. Prøv at finde ud af på forhånd, før du opretter dit projekt.
Være sikker på dine specifikationer. En af de hurtigste og mest effektive måder til at spilde penge er at ændre specifikationer, når designene er færdig. Det kan lyde simpelt for dig men fortæller designer til at ændre antallet af farver eller størrelsen af den udskriftsresultat vil tage lidt tid og ekstra betaling for.
Kører alle udskrivning sammen. Hvis du har lignende køre flere udskriftsjob dem på samme tid. Oplyse printeren for at køre dem sammen for at spare omkostninger.
Die nedskæringer. Holde sig væk fra komplicerede die nedskæringer. De kan være meget dyrt og vil tilføje ekstra ekspeditionstid til dit projekt. Mange printere har standard die nedskæringer de kan give dig. Spørg om det.
Lakker. Lak kan gøre din materielle stand ud fra andre. Derudover opkræve printere meget lidt for lak. Bruge spot lak.
Papir stock overvejelser. Papir kan være meget dyrt, hvis du ikke er klar over hvad du vil bruge. Bestemme dine behov og beder printeren om prøver. Bede om at se et udsnit af arket hus. De kan være billigere.
For kommentarer og forespørgsler om artiklen besøg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.