Som en lille virksomhedsejer, er det følgende punkt lyder bekendt at du…?
“End gør de tekniske ‘fix-its’ med min computer… Jeg gør det hele! Jeg har fundet, at det holder mig meget begrænset voksende min virksomhed og påtage sig nye klienter. Jeg ville ønske jeg havde nogen til at hjælpe, men hvordan kan jeg retfærdiggøre at ansætte nogen, når jeg kan gøre arbejdet selv… Når jeg har tid?”
Dette er et meget almindeligt problem for mange ejere af små virksomheder. Alt arbejdet, om indtægter generere eller ej, skal der gøres for at holde forretningen kørende.
Vi skal igen med vores mål for vores virksomhed og vores vision for dets fremtid. Vi skal fokusere på hvorfor vi startede denne forretning i første omgang. Fokus omfatter afgøre, hvor meget vores tid er værd.
Men hvordan kan du sætte en værdi på din tid? Hvor meget er hver time af hver dag værd, især når du udfører projekter, der ikke genererer indtægter eller øge din kundebase?
Er din tid værd $25, $50, $100 per time… eller mere? Når du får travlt med at gøre de opgaver, der ikke direkte genererer indtægter, overveje, hvor meget det koster dig.
For eksempel:
Du oplade $75 per time for dine tjenester/tid. Du tilbringer alt 5 timer forsøger at fange på din korrespondance… at indtaste oplysninger i en database, at skrive og re-maskinskrivning jeres breve og forbereder dem til at blive sendt.
$75 / hr X 5 timer = $375,00 af dine værdifulde tid og overskud
Hvis det vil koste dig mindre at outsource, hvorfor så ikke gøre det? Hvorfor ikke lade en professionel til at håndtere nogle af opgaverne efterlader dig med mere tid til at generere indtægter?
$25/ hr (prøven omkostninger at outsource) X 5 timer = $125.00
$375 – $125 = $250 + $ af den kontrakt du underskrevet mens en professionel tog sig af de ikke-indtægtsskabende opgaver.
Selvom du bruger nogle af dine hårdt tjente penge, får du så meget mere. Outsourcing giver dig professionel bistand, hvilket til gengæld sparer du både tid og penge… de to ting, som de fleste små virksomhedsejere har brug for mere af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.