Ulemper af Resume Software
Format
Et stort flertal af software kræver brug af deres format; oftest bruger typografien kronologisk CV. Mens den kronologiske stil er helt sikkert den mest traditionelle måde at skrive et CV, er det ikke altid fordelagtigt for alle. Kronologisk stil CV fokuserer på arbejde historie. Personer, der skiftende arbejdspladser måske foretrække at understrege deres færdigheder i stedet som et kronologisk CV format ikke vil tillade.
Begrænsede muligheder
Genoptag software giver begrænsede muligheder og tillader ikke brugeren frihed til at udtrykke deres egen unikke stil og personlighed. Dette kan være kritisk i dagens konkurrenceprægede jobmarked. Jobsøgende har brug for hver kant til rådighed ved indgivelsen af deres CV med hundredvis af lignende CV’er.
Personlig kopi
Noget software vil ikke give brugeren mulighed for at gemme deres arbejde og bruge det igen, især hvis det er en af de gratis genoptage on-line sorter. Dette skaber en situation, hvor brugeren ikke har en kopi af deres CV; en reel ulempe.
Dåse
Genoptager produceret med Genoptag software ofte vises nøjagtigt, som de er: dåse. Der er ingen originalitet, som kan efterlade arbejdsgiveren uinspireret når de læser CV; en situation, der bør undgås for enhver pris. Den potentielle jobsøgende mål er at vække arbejdsgiveren nok at de satte cv’et og kræver ansøgeren umiddelbart et interview.
Beskyttelse af personlige oplysninger
Desuden, i dagens verden af computer virus og hackere, skal den kloge jobsøgende også overveje spørgsmålet om beskyttelse af personlige oplysninger. Når du bruger en gratis CV online; især hvis webstedet hosting Genoptag software tilbyder at fremme CV til jobsøgning jobsøgende, betragtes som muligheden for en person at få private oplysninger og bruge det på en lumsk måde.
Genoptag software kan være meget gavnligt; men det kan også være skadelige
Det er op til jobsøgende at alvorligt veje fordele og ulemper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.