De timer, der blev tilbagelagt på cykel, blev taget fra landtransportsikkerhedsundersøgelser indsamlet for perioderne 1989-1990, 1997-1998 og 2003-2006 og den igangværende New Zealand Household Survey for perioden 2006-2009. Som følge heraf er skadesprocenten i forhold til mængden af cykling kun uvurderlige i disse år. Det kan konkluderes, at på grund af svaghed i analysen og valget af data, især den 6-årige mangel på data om eksponering af cykler omkring det tidspunkt, hvor hjelmloven blev indført, er den oprindelige konklusion, at MHL halverede mængden af brug af cykling og bidrog til 53 dødsfald hvert år, yderst tvivlsom, hvis ikke vildledende. Samlet set er cykelrelaterede skader pr. 100.000 fortsat faldet med 24 %. Data viser, at ekstremitetsskader er større end hovedskader og andre skadeskategorier hos både mænd (24 % større) og kvinder (27 % større) børn 0-16 år et år før lovgivningen.

1. Abu-Zidan, F.M., Nagelkerke, N. & Rao, S. 2007. Faktorer, der påvirker sværhedsgraden af cykel-relaterede skader: Den rolle hjelme i forebyggelsen af hovedskader. Januar 1994, kaster denne undersøgelse ikke lys over cykelmiljøet i et 6-årigt vindue omkring MHL. Hjelm love er vedtaget for at øge hjelm-iført i et forsøg på at afbøde cykel-relaterede hovedskader og ikke tilbyder skade beskyttelse til andre kropsdele. Disse omfatter den manglende cykling fokus i New Zealand trafiksikkerhed dagsorden, en stigning i børn, der køres i skole på grund af forældrenes bekymringer for sikkerhed og en allerede eksisterende før lov fald i cykling satser. 1. Husk at få sikkerhedstilbehør samt med powerizers, den vigtigste af disse er hjelmen.

Motorcykel hjelme er ikke nær så godt ventileret som cykelhjelme (de behøver ikke at være, da motorcyklister ikke pedaler så og ikke genererer næsten lige så meget varme), og så de hurtigt kan blive meget ubehageligt for cyklister at bære. Med hensyn til de tilhørende skader i hoved- og ansigtsregionen, lidt betydeligt færre motorcyklister med hjelm brug hoved og maxillofacial traumer, herunder neurologisk underskud, kraniebrud, epidural hæmatom (EDH), subdural hæmatom (SDH), subaraknoid blødning (SAH), intracerebral blødning (ICH), cerebral kontusion, cervikal ryghvirvel fraktur, næsefraktur, maxillary fraktur, og mandibular fraktur blev fundet end disse motorcyklister uden hjelm brug før propensity matchende score (Tabel 5). Men denne beskyttende virkning af hjelme blev ikke observeret i cyklister gruppe, bortset fra at der var en reduceret risiko for at udvikle SDH blandt cyklister med hjelm brug end dem uden (2,6% vs.

Efter tilbøjelighed score matchende, fandt vi kun en betydeligt lavere intubation sats for motorcyklister med hjelm brug. 100 beat/min og en respirationsfrekvens 29/min. og betydeligt lavere intubationshastigheder. Figur 1. Cykelrelaterede skader og traumatisk hjerneskade (TBI) pr. million timers rejse og anslåede hjelm-iført satser i New Zealand (Kilde: Tin Tin et al6; New Zealand Sundhedsministeriet) For skade vurdering, Clarke hævder NZ MHL er forbundet med en øget skade risiko på 20% ved at sammenligne den samlede skade (per million timer cykling) i perioderne 1988-1991 og 2003-2007. Når de foreliggende oplysninger om skader forud for lovgivningen sammenlignes med en periode, der er mere relevant for MHL, dvs. alvorlige kvæstelser (-53 %). For cyklister var brug af hjelm ikke forbundet med en væsentligt forbedret fysiologisk reaktion eller med færre livreddende procedurer før eller efter tilbøjelighedsscore.

6. Hagel, B. E., Lee, R. S., Karkhaneh, M., Voaklander, D. & Rowe, B. H. 2010. Faktorer forbundet med forkert brug af cykelhjelm. 5. Cripton, P. A., Dressler, D.M., Stuart, C. A., Dennison, C. R. & Richards, D. 2014. Cykelhjelme er meget effektive til at forebygge hovedskade under hovedpåvirkning: Head-form accelerationer og skade kriterier for hjelme og uopfyldte påvirkninger. Dataene er fra Californien, hvilket kan begrænse generalizability til områder med en anden blanding af etniske undergrupper. Dette brev kritisk evaluerer undersøgelser metoder og valg af data, høvding 3 der anvendes til at støtte forfatternes konklusioner. En stor svaghed i denne undersøgelse er manglen på cykling eksponering data i en 6-årig vindue omkring hjelm lov.